PARENCLUBS BELGIE .BE
Wat is een parenclub?
Wat zijn seksclubs?
Clubs voor paren en singles
>> English    >> Français   
Parenclubs in Belgie gesitueerd op de kaart Parenclubs in Nederland gesitueerd op de kaart
Parenclubbegeleiding info Tarieven Clubdate Tarieven Escort Gastenboek Contact Joyce Bannerlinks
Tip: Only4You (BE) Tip: Mystique (NL)
Wat is een parenclub?

Een parenclub is een vorm van seksclub. Bij de meeste clubs worden alleen paren toegelaten. Er zijn clubs waar alleengaanden toegelaten worden.

De meeste parenclubs zijn ingericht op een breed vermaak. Men kan er 'normaal' uitgaan. Dansen, eten, drinken, vrienden ontmoeten, nieuwe vrienden leren kennen.

Voor veel bezoekers gaat het bezoek dan ook niet puur om seks, maar meer om het uitgaan in een sfeer van meer openheid, en meer gelijkdenkenden waar het gaat om erotiek en seks. De sfeer is gemoedelijk, vriendelijk, en meestal ook veel vrouwvriendelijker dan een gemiddelde discotheek.

In de meeste clubs zijn de ruimtes waarin seks bedreven wordt goed gescheiden van de dans-, eet-, en relaxruimten. Veel clubs hebben een zwembad, een sauna, en zijn zeer streng waar het gaat om hygiëne en omgangsvormen. Eén van de hoofdregels is dan ook 'nee=nee'. Een bezoeker die zich niet aan deze regel houdt kan er vanuit gaan dat het bezoek aan de club van korte duur is.

Seks is een belangrijk onderdeel van het bezoek aan een parenclub, maar geen must. Niets is verplicht. Meer dan eens komt het voor dat bezoekers naar een parenclub komen om een gezellige avond te hebben zonder in de club bezig te zijn met seks. Dat kan na afloop thuis ook.

Een van de doelen om een parenclub te bezoeken kan partnerruil zijn. Partnerruil wordt ook wel gezien als swingen. Parenclubs worden bezocht door de meest uiteenlopende mensen.

(Uit Wikipedia,de vrije encyclopedie)